dinsdag 25 juni 2024

Gastdesigner bij kleuren met potloden

Kort geleden had ik met een kaart een top 3 plaatsje behaald en mocht ik gastdesigner zijn voor kleuren met potloden. Ik kreeg deze leuke digi van My Besties - Big Eye Dols - Sweet Lil Be Happy opgestuurd en ben er mee aan de slag gegaan. 





Ik heb de digi ingekleurd met Color Soft potloden en de basiskaart gemaakt met een mal van Studio Light. Het papier, tekst en de hexagoon mal zijn van de Action. De bloemen en takjes is van Joy Crafts.


Met deze kaart heb ik de top 3 behaald bij knutsels en kadootjes.


Lieve groetjes, Sigrid 

zaterdag 22 juni 2024

Heb een heerlijke dag

Hallo Allemaal, bij KIC hebben ze het thema "Maritiem" en daar word ik heel blij van. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en heb daarvoor dit leuke plaatje van MD gebruikt. Het is en druk tafereel geworden want er zijn zoveel leuke stansmallen om te gebruiken. Ook wil ik graag meedoen bij 4-Season Challenge. Daar is het thema "Water". 




Gebruikte materialen:
Basiskaart gemaakt met DDBD mal. Visnet, zeemeeuwen, tekstlabel en tekst van MD, Wolk van Card Deco, Papier en anker / reddingsboei van Action, Stempels Nellie Snellen en Woodware, Bubbels Memory Box.


 

Een fijn weekend en groetjes, Sigrid 

donderdag 20 juni 2024

Beary Christmas

Het is donderdag en dan komen de kerstkaarten weer voorbij. Vandaag een kaart van mij met een ijsbeer in een heerlijk warme trui. Deze leuke stempels zijn van My Favorite Things CS236 Polar Pals. Ik heb ze ingekleurd met Twinmarkers.



De labels zijn van MD en het papier van de Action. Vond deze kersttrui papier wel leuk bij de trui van de ijsbeer passen. 


Met deze kaart doe ik graag mee met 52WTC Week 25.

Lieve groetjes, Sigrid 

zondag 16 juni 2024

Hoera geslaagd!!!

Je ziet ze weer overal hangen de tassen en vlaggen en dat kan maar 1 ding betekenen "GESLAAGD". Daarom een kaartje om te feliciteren.

Ik heb mezelf deze leuke postzegelmal van MD cadeau gedaan en wilde er iets anders mee maken dan dat ik tot nu toe voorbij hebt zien komen. Ik kwam uit op deze plaatjes (knipvel) van Syta van Gelderen die zich goed leende voor mijn idee. 




Deze 3 plaatjes paste goed bij elkaar en 1 heb ik over 2 vakjes verdeeld. Het stansje en de kaart basis gemaakt met mallen van de Action en alle stempels zijn van Nellie Snellen. Zoals je tussen de regels door vast hebt kunnen lezen, heb ik weer veel plezier gehad aan het maken van deze kaart.




Iedereen een fijne zondag en lieve groetjes, 

Sigrid 

woensdag 12 juni 2024

Vlinders

Hallo Allemaal, er zijn weer zoveel leuke challenges momenteel dat het lastig kiezen is. Met dit kaartje doe ik mee met Knutsels en kadootjes en heb ik uit de bingokaart gekozen voor Vlinder/Enameldots/Cirkels. En bij Hobbyshop Veldmaat. Hier zien ze graag een vlinder op je kaart.




Gebruikte materialen:
Mallen van MD, Studio Light, Action en Precious Marieke.
Papier: Action 







Lieve groetjes, Sigrid 

zondag 9 juni 2024

Cocktails

Op deze zondag wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties die ik van jullie hebt mogen ontvangen op mijn laatste creaties. Ook een warm welkom voor mijn nieuwe volgers. Heel gezellig dat jullie mijn blog hebben gevonden.

Bij 2 sisters on the blog hebben ze deze maand een te leuke challenge, namelijk "Cocktails". Ben gelijk aan de slag gegaan en heb dit zomerse kaartje gemaakt.



Materialen:

Basiskaart een mal van Action, papier Authentic en oude voorraad, zon van Card deco, citroen van MD, postzegelmal van Crealies, stempel en label van Joy Crafts en plaatje van Syta van Gelderen. 



 

Iedereen alvast een fijne week gewenst.
Groetjes, Sigrid 

donderdag 6 juni 2024

Xmas hugs

Het is weer donderdag kerstkaarten dag en ik ben weer van de partij. Bij 52 weeks to christmas hebben ze het thema "Winternacht" en daar heb ik deze kaart voor gemaakt.


Gebruikte materialen:

De basis van de kaart met mallen van Crealies, papier en plaatjes van de Action, stansjes en tekst stempels van Joy Crafts. 

Omdat de ijsberen zo lief zitten te knuffelen heb ik de tekst daarop aan gepast. 


Challenges: 




Ik had nog (in willekeurige volgorde) een winnaars plekje behaald bij Cheerful sketch met onderstaande kaart.




Fijne donderdag allemaal en groetjes, Sigrid 

maandag 3 juni 2024

Hoera met pensioen

Ik wil jullie een kaartje laten zien die ik voor een oud collega heb gemaakt. Zij mag binnenkort met pensioen. Dan is een kaartje wel op zijn plaats toch.




Basiskaart gemaakt met een mal van MD, papier van Joy Crafts, stempels van Nellie Snellen en de xxx'jes met een randmal van Nellie Snellen. Ronde takjesmal is van Studio Light en de bloem is een stempel van de Action. Heb hem 4 x gestempeld, beïnkt en uitgeknipt voor een 3D effect. De envelop ook bestempeld en de binnenkant van de kaart ook. 



Wens jullie allemaal een fijne maandag.

Groetjes, Sigrid